Toezicht Openbare Ruimte

Wanneer er toezicht in de openbare ruimte wordt uitgevoerd zijn kwalitatief goede toezichthouders en BOA's onmisbaar. Archytes Overheidsprofessionals heeft zeer ervaren medewerkers van alle leeftijden in dienst om de dienstverlening optimaal voor uw gemeente of organisatie in te zetten. Wij zorgen voor een goede uitvoering van uw beleid en tijdige rapportages waarmee u bestuurders op de hoogte kunt brengen van de voortgang. 

 

Archytes Overheidsprofessionals heeft een drietal verschillende toezichthouders in dienst voor uw organisatie:

 

  • Toezichthouder Openbare Ruimte
  • BOA Openbare Ruimte
  • Fiscaal Parkeercontroleur

 

Veel van onze Toezichthouders kunnen bovenstaande functies combineren. Integraal handhaven is bij ons net zo vanzelfsprekend als bij uw gemeente.

Voor meer informatie komen wij graag op locatie langs om u te adviseren op de specifieke situatie en wat voor een soort Toezichthouder bij uw organisatie past. Wij screenen onze BOA's en Toezichthouders zorgvuldig op persoonlijkheid en ervaring. Hiermee bieden wij een goede match voor uw organisatie. Voor een afspraak of vragen kunt u contact opnemen met de heer Maarten Muns

0513 - 71 39 89

06 - 575 83 455

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl