Juridisch Adviseur RO

 

 

Voor diverse gemeentes en RUD’s zijn  wij op zoek naar een

 

Juridisch Adviseur RO

 

 

Functieomschrijving

 

In de functie van Juridisch Adviseur Ruimtelijke Ordening behandel je (juridische) vraagstukken op het terrein van Ruimtelijke Ordening. Je bent een specialist op dit gebied en de rol van aanspreekpunt en klankbord is je op het lijf geschreven. Je zorgt voor integratie van de doelstellingen van de gemeente en ziet erop toe dat deze worden nageleefd. Je informeert en adviseert collega’s, initiatiefnemers en burgers in het proces rondom bestemmingsplanprocedures. Ook begeleidt je je bestemmingsplanprocedures, beoordeel je principeverzoeken en indien nodig vertegenwoordig je de gemeente bij de rechtbank of raad van state.

 

Functie-eisen

 

  •  Je hebt minimaal HBO/WO Werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding HBO/WO Rechten/Ruimtelijke Ordening/Planologie/Bestuurskunde
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een overheidsinstelling

  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving

  • Je hebt kennis van bestuursrecht, gemeentelijk beleid, procedures en het toepassen hiervan op het vakgebied

  • Je hebt ervaring met projectmatig werken

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijk politieke verhoudingen

 

 Bedrijfsprofiel

 

Archytes biedt je een full- of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling en reiskosten/lease-auto. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een professionele organisatie en zult samenwerken met een dynamisch en enthousiast team van specialisten, waar klanten en medewerkers centraal staan.

 

Contactinformatie

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie?  Solliciteer dan door een mail met je cv en een motivatiebrief te sturen naar een van de onderstaande emailadressen of neem voor meer informatie  telefonisch contact met ons op:

Maarten Muns:  m.muns@archytes.nl  tel: 06- 575 83 455

Monique Koldenhof:  m.koldenhof@archytes.nl  tel: 06- 538 87 092

 

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl