Wabo Coördinator/Bouwplantoetser

 

Voor diverse gemeentes en RUD's zoeken wij een:

 

Wabo Coördinator/BouwplantoetserFunctieomschrijving


Je bent aanspreekpunt op het gebied van de Wabo en geeft voorlichting aan klanten. Je beoordeelt en
coördineert de aangevraagde omgevingsvergunningen, sloopvergunningen, vooroverlegplannen en
principeverzoeken en zorgt voor de afhandeling daarvan. Je toetst de aanvragen aan het bestemmingsplan, het bouwbesluit en andere relevante regelgeving. Je draagt zorg voor eventuele afwijkingsprocedures en adviseert het college hierover indien nodig. Je voert overleg met bewoners, bedrijven, instellingen en architecten over de voorgestelde plannen.

Functie-eisen

 

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding, ervaring op het gebied van toetsen en beoordelen van
    aanvragen voor omgevingsvergunning en bij voorkeur ABW I en/of ABW II op zak.

  • Daarnaast ben je planmatig sterk en ben je een goede termijnbewaker waarbij je een oplossings- en klantgerichte houding hebt

  • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving
  • Ervaring met het inhoudelijk en juridisch toetsen van vergunningaanvragen aan technische regels (bouwbesluit) en bestemmingsplannen

 

 

Bedrijfsprofiel


Archytes biedt je een full- of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling en reiskosten/lease-auto. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract voor onbepaalde tijd.

Je komt te werken in een professionele organisatie en je zult samen werken met een dynamisch en enthousiast team van specialisten, waar klanten en medewerkers centraal staan.

 

 

Contact informatie


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door een mail met je cv en een motivatiebrief te sturen naar een van de onderstaande emailadressen of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op:

Maarten Muns:           m.muns@archytes.nl           tel: 06- 575 83 455

Monique Koldenhof:  m.koldenhof@archytes.nl    tel: 06- 538 87 092

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl