Toezichthouder/Handhaver Milieu (agrarisch/industrieel)

 

Voor diverse gemeentes en RUD's zijn wij op zoek naar een

 

Toezichthouder/Handhaver Milieu

(agrarisch/industrieel)


Functieomschrijving


Je wordt binnen diverse gemeentes ingezet voor het verrichten van milieucontroles (klasse I, II en III en IPPC). In deze functie werk je zelfstandig. Na het dossieronderzoek ben je het grootste gedeelte van je tijd onderweg of op locatie bij agrarische en/of niet agrarische bedrijven, alwaar je toezicht controles uitvoert. Je handelt milieuklachten en verzoeken tot handhaving af. Wanneer je op kantoor bent werk je je administratie bij en verwerk je de gedane controles in de administratie van de deelnemende partner. Ook stel je brieven op naar aanleiding van de controles die je hebt verricht en houd je toezicht op de gemaakte afspraken. Je adviseert het lokale bestuur desgevraagd over toezicht en handhaving. Verder kun je verzoeken van cliënten goed inschatten en kun je daarnaar handelen. Je bent een assertief en daadkrachtig persoon en verliest daarbij je klantvriendelijkheid niet uit het oog. Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Functie-eisen


  • Je hebt aantoonbare vaktechnische kennis gecombineerd met inzicht in het vakgebied (MBO/HBO werk- en denkniveau) o.a. Wm, PGS-richtlijnen en Wabo
  • Je beschikt over goede kennis van de wet Milieubeheer en het Activiteitenbesluit
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in klasse I, II en III en IPPC en voldoet daarmee aan de kwaliteitscriteria 2.1
  • Je hebt inzicht in organisatorische- en functionele verhoudingen en in de samenhang tussen het eigen werkterrein en de daarop van invloed zijnde werkprocessen
  • Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met luchtwassers (bio-chemisch)

 

 

Bedrijfsprofiel


Archytes biedt je een full- of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling en reiskosten/lease-auto. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract voor onbepaalde tijd.

Je komt te werken in een professionele organisatie en je zult samen werken met een dynamisch en enthousiast team van specialisten, waar klanten en medewerkers centraal staan.

 

 

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door een mail met je cv en een motivatiebrief te sturen naar een van de onderstaande emailadressen of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op:

Maarten Muns  muns@archytes.nl 06- 575 83 455

Monique Koldenhof  m.koldenhof@archytes.nl 06- 538 87 092

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl