Toezicht Brandveiligheid

Archytes Overheidsprofessionals is reeds meer dan 8 jaar werkzaam op het gebied van Toezicht op Brandveiligheid. Dit is zeer specialistisch werk wat grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Steeds meer gemeenten ervaren de gevolgen van kwalitatief inferieur Toezicht op de Brandveiligheid. Denk daarbij aan projecten kamerverhuur of andere risicopanden.

 

De werkzaamheden van de controles op Brandveiligheid worden vaak in een projectvorm gegoten of komen voor met een piekbelasting. Het kan dan raadzaam zijn om te kiezen voor uitbesteding of het inhuren van extra specialistische capaciteit.

 

Archytes Overheidsprofessionals kan u voorzien van ervaren en kwalitatief uitstekende medewerkers tegen een zeer scherp tarief. Ook kunnen wij projecten uitvoeren zoals het brandveilig maken van kamerverhuurpanden etc. Onze medewerkers hebben dusdanige ervaring dat zij vanaf de eerste dag productief zijn binnen uw organisatie.

 

Voor meer informatie komen wij graag langs bij u op locatie om u te adviseren op de specifieke situatie en met name wat voor een soort Toezichthouder bij uw organisatie past. Wij screenen onze Toezichthouders zorgvuldig op persoonlijkheid zodat wij de goede match kunnen bieden voor uw organisatie. Voor een afspraak of vragen kunt u contact opnemen met de heer Maarten Muns

0513 - 71 39 89

06 - 575 83 455

 

 
 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl