Detachering van BWT Toezichthouders

Binnen de gemeentelijke organisatie kunnen achterstanden ontstaan in bouwcontroles, gereedmeldingen of signaleringen van overtredingen. Dit heeft de meest uiteenlopende oorzaken; ziekte, vacatures, reorganisaties etc.

 

Archytes Overheidsprofessionals is ruim 8 jaar de WABO-specialist en het detacheren van Bouwkundig Toezichthouders om deze problemen binnen de organisatie duurzaam op te lossen. Wij zorgen voor hoogwaardige kwalitatieve medewerkers die uw werk uit handen nemen en afronden zonder problemen achter te laten. Vanwege de ervaring van onze medewerkers kunnen zij vanaf de eerste dag productief zijn.

 

Voor meer informatie komen wij graag langs bij u op locatie om u te adviseren op de specifieke situatie en met name wat voor een soort Toezichthouder bij uw organisatie past. Wij screenen onze medewerkers zorgvuldig op persoonlijkheid zodat wij de goede match kunnen bieden voor uw organisatie. Voor een afspraak of vragen kunt u contact opnemen met de heer Maarten Muns

0513 - 71 39 89

06 - 575 83 455

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl