Financiën & Bedrijfsvoering

  

De adviestak van Archytes financiën en bedrijfsvoering houdt zich voornamelijk bezig met financiële advisering aan management en medewerkers. Daarnaast adviseren we op het gebied van financieel beleid en fiscale wijzigingen. Ook het opstellen van financiële beleidsnotities zoals reserves en voorzieningen, investeringen, afschrijvingen en risicomanagement behoren tot het vakgebied van onze professionals. Op het gebied van bedrijfsvoering is ook de nodige kennis aanwezig.

 

We focussen ons ook op het implementeren van een efficiëntere en modernere bedrijfsvoering, zodat er ook in de toekomst nieuwe taakstellingen geformuleerd en nieuwe doelstellingen behaald kunnen worden. Onze medewerkers kunnen op een motiverende wijze leiding geven en kunnen strategische- en investeringsbeslissingen nemen. Ook zijn onze medewerkers op het gebied van financiën en bedrijfsvoering kostenbewust en houden goed in gaten hoe en waar voor uw organisatie kansen liggen om te bezuinigen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Maarten Muns

m.muns@archytes.nl

0513 - 71 39 89

06 - 575 83 455

 
 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl