Publiekszaken

Onze professionals op gebied van publiekszaken bieden de volgende diensten aan:

 

  • ondersteuning front- en backoffice,
  • coaching en training voor medewerkers.

 

Bij Archytes Overheidsprofessionals staat kwalitatieve dienstverlening voorop. Ervaren professionals committeren zich aan resultaat gerichte dienstverlening voor zowel front- als backoffice. Wij kijken niet alleen naar de korte termijn oplossingen maar wij bieden ook voor lange termijn oplossingen voor de inhoudelijke problemen die kunnen optreden binnen het vakgebied. Bij de afdeling publiekszaken staan de wensen en behoeftes van de burger centraal. De Archytes overheidsprofessionals kunnen de schakel vormen tussen burger en overheid. U kunt bij ze terecht voor informatie over producten, wetten, regelingen en procedures.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Maarten Muns, m.muns@archytes.nl

   
 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl