Informatiemanagement & Digitalisering

Informatiemanagement & Digitalisering

 

Bij veel organisaties komen informatievraagstukken voor, zeker als er veel veranderingen plaatsvinden binnen de organisatie. Bij informatiemanagement wordt informatie vanuit de verschillende bedrijfsprocessen vertaalt in informatievoorziening. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het managen van dit soort processen en het doorvoeren van de nodige digitale veranderingen. Daarnaast is het voor publieke instellingen belangrijk om na te denken hoe er met data wordt omgegaan en hoe deze kan worden beheerd, onze overheidsprofessionals denken daarover graag met u mee. Ook kunnen onze professionals meedenken over de informatie infrastructuur binnen uw organisatie en hoe deze aan te passen aan uw wensen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Maarten Muns, m.muns@archytes.nl

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl