Financiën & Bedrijfsvoering

 

 

Archytes Overheidsprofessionals biedt in het kader van financiën en bedrijfsvoering professionals die binnen uw organisatie aan het werk kunnen op het gebied van:

 

  • Financiën
  • Financiële administratie
  • Salaris verwerking
  • Controlling
  • Bezuiniging
  • Bedrijfsvoering

 

Onze professionals zijn gedreven en werken effectief om uw financiële en bedrijfsmatige vraagstukken tijdig te signaleren en op te lossen. Wij kijken bijvoorbeeld naar oplossingen om de financiële huishouding gezond te maken en te houden. Dit doen we onder anderen door bij structurele uitgaven ook naar structurele inkomsten te zoeken. Ook kunnen we een nieuwe bekostigingsstructuur opstellen, zodat u grip houdt op uw kosten en uitgaven. Tevens is het zo dat gemeenten sinds kort meer taken vanuit het Rijk hebben gekregen maar niet dezelfde budgetten heeft. U kunt hierbij denken aan taken van de AWBZ die worden ondergebracht bij de WMO, de participatiewet en de volledige jeugdzorg. Er zijn bepaalde instrumenten die kunnen worden ingezet om de Rijksbezuinigingen in te vullen, zoals lagere tarieven of  meer geld bij leggen. Onze professionals weten als geen ander hiermee om te gaan. Onze medewerkers zijn doortastend en hebben een passie voor getallen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Maarten Muns:

m.muns@archytes.nl

0513- 71 39 89

06- 575 83 455

 
 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl