Duurzame ontwikkeling

 

Archytes Overheidsprofessionals hecht veel waarde aan de beste kwaliteit te leveren op het gebied van detachering en advisering. Daarom heeft Archytes Overheidsprofessionals een aantal partners. Met trots stellen wij u dan ook het adviesbureau L-Mundo voor. 

 

L-Mundo is een adviesbureau op het gebied van duurzame ontwikkeling. Zij ondersteunen zowel overheden als marktpartijen.
Duurzaamheid kent veel verschillende thema’s. Of het nu gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, energie, mobiliteit, bouw, inkoop of bedrijfsvoering, graag leveren zij specifiek voor dát duurzame thema onze bijdrage.

 

L-Mundo is opgericht door Mundel van Wezenbeek en Lourens Aalders.
L-Mundo richt zich op duurzame ontwikkeling. Zij streven ernaar duurzaamheid concreet en toepasbaar te maken. Zij adviseren, ondersteunen en begeleiden onze klanten naar meer duurzaamheid. Dit doen zij zowel op advies- als op detacheringsbasis.

 

Zij hebben ruime ervaring met projecten op het gebied van duurzame ontwikkeling. Daarnaast hebben zij naast onze hun inzet, een groot netwerk met veel expertise ter beschikking.

 

Archytes Overheidsprofessionals stelt u graag de twee oprichters van L-Mundo nader voor. Mocht u gebruik willen maken van deze partner, dan vindt u hieronder hun contactgegevens.

Mundel van Wezenbeek

Mundel van Wezenbeek

Mundel heeft grote interesse in duurzame ontwikkeling. Zij heeft op veel verschillende plaatsen aan duurzaamheid gewerkt en hierdoor brede ervaring. Zij maakt duurzaamheid praktisch en concreet. In haar projecten heeft Mundel altijd veel aandacht voor communicatie en gedragsbeïnvloeding.

T +31 6 196 893 43 E mundel@l-mundo.nl LinkedIn
 


Lourens Aalders

Lourens Aalders

Lourens is vanuit zijn werkgebied afval- en reinigingsmanagement in aanraking gekomen met het begrip duurzaamheid. Dat werkveld legt steeds meer nadruk  op duurzaamheid, zowel in het ontwikkelen van afvalbeleid als bij aanbestedingsprocedures. Uitdaging voor Lourens is om duurzaamheid zinvol te vertalen in concrete termen en doelstellingen.

T +31 6 547 760 41 E lourens@l-mundo.nl LinkedIn

 

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl