Toezicht en handhaving

 Archytes Overheidsprofessionals werkt in opdracht van gemeenten, provincies, uitvoeringsorganisaties en Regionale Uitvoeringsdiensten. Wij doen voor deze organisaties handhavingsacties maar ook toezichtactiviteiten. Wij zijn gespecialiseerd op de beleidsterreinen van Bouwen, Wonen, Ruimtelijke Ordening, DHW, APV, Milieu en belastingen.

 

Onze medewerkers zetten zich in heel Nederland in voor onze klanten. Wij hebben zelf ruime praktijkervaring opgedaan bij gemeenten. Met deze ervaring bieden wij u de aanpak die voor uw organisatie  het beste past. Deze is gebaseerd op actuele kennis van wet- en regelgeving i.c.m. hoogwaardig opgeleid personeel. Vanwege onze ervaring binnen de overheid bent u verzekerd van kwaliteit tegen een uitermate scherpe prijs.

 

Verruiming mogelijkheden inhuur particuliere BOA

 

Per 1 januari 2014 is de wet dusdanig gewijzigd dat het mogelijk is voor gemeenten om in het Domein I Openbare ruimte ook particuliere Boa's in te huren. Deze kunnen worden ingezet op het gebied van parkeren en de toezicht en handhaving op de algemene plaatselijke verordeningen APV. Uiteraard valt hieronder ook de toezicht en handhaving van de Drank- en Horecawet, bij openbare gelegenheden, het handhaven op vuurwerkgebruik en de handhaving op milieuwetgeving overtredingen.

 

Detachering geeft u de mogelijkheid om particuliere BOA's in uw flexibele schil op te nemen. Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat uw piekbelastingen binnen de organisatie worden opgevangen en dat er telkens nieuwe gezichten de controles uitvoeren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op via info@archytes.nl of bel naar 0513-71 39 89.

 

 Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl