Drank & Horecawet

Op 1 januari 2014 is de nieuwe Drank- en Horecawet in werking getreden. Hierin wordt bepaald dat er geen alcohol meer geschonken mag worden aan jongeren onder de 18 jaar. De handhaving op dit verbod is een verantwoordelijkheid van de gemeente.

 

De gemeente wil uiteraard monitoren hoe dit verbod wordt nageleefd. De afgelopen jaren heeft onderzoek uitgewezen dat alcoholgebruik onder jongeren zeer schadelijk is voor de ontwikkeling van de hersenen. Het is voor het aanpassen en bijstellen van handhavingsbeleid op de Drank- en Horecawet van belang dat er de beschikking is over feiten van het nalevingsgedrag. Verantwoording afleggen voor het handhavingsbeleid kan alleen als er resultaten beschikbaar zijn.

 

Het is uiteraard mogelijk om een opsporingsambtenaar te laten posten om te kijken of er alcohol aan jongeren wordt geschonken/verkocht. Deze wijze van toezichthouden is echter een dure en omslachtige manier van controleren. De kans is groot dat de aanwezigheid van veelal bekende opsporingsambtenaren binnen de gemeente de controle al onmogelijk maakt.

 

Uiteraard bieden wij meer producten op het gebied van de Drank- en Horecawet. Hieronder vindt u de overige informatie. Klik op de link om naar de desbetreffende pagina te gaan.

 



 

 







Vestiging Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd tegenover het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen. Aan de Abe Lenstra Boulevard hebben wij tevens de beschikking over diverse leslocaties voor het geven van onze trainingen & opleidingen.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons op bezoek te komen. Uiteraard is het maken van een afspraak wenselijk om gericht met u een gesprek te hebben over de diensten die wij leveren.
Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de Abe Lenstra Boulevard en de locatie is tevens goed bereikbaar per OV.

Adres

Abe Lenstra Boulevard 50-IA
8448 JB Heerenveen
Telefoon: 0513 - 71 39 89
Email: info@archytes.nl
wordpress themes

Copyright © 2013|Design by: www.grapehics.nl